Byggentreprenad Bostäder

Vi bygger lägenheter på totalentreprenad som marklägenheter och punkthus. Dessa bostäder är byggda utav prefabricerade betongelement från vår samarbetspartner Husconcept. Dessa element har vi valt till våra egna fastigheter i Örkelljunga där vi varit mycket nöjda med kvalitén och resultatet.

 

Tiden från obruten mark till klart hem förkortas vilket är viktigt för oss som totalentreprenör, samtidigt som det håller högsta kvalité.

 

Några av våra projekt:

Banner_ahus

 

90 st lägenheter i Åhusparken.

Vi kommer bygga 90 stycken lägenheter åt HSB Skåne i området Åhusparken i Åhus. Husen byggs som punkthus med 15 lägenheter i vart hus fördelat på tre våningar med hiss. Dessa byggs med prefabricerade betongelement från Husconcept. Lägenheterna finns i storlekarna 2, 3 och 4 rum och kök. Husen värms upp via fjärrvärme. Byggstart augusti 2016 och planerad inflyttning hösten 2017.

0_vallhusen_oversikt-klippt_web

29 st marklägenheter i Åkarp.

Åt OBOS bostäder bygger vi 29 st marklägenheter i Åkarp i Burlövs kommun. Dessa marklägenheter är byggda med prefabricerad betongelement från Husconcept. Byggstart för detta projekt är maj 2016 och planerad inflyttning är augusti 2017. Dessa marklägenheter är i bostadsrättsform i storleken 15st 3 rum och kök med sammanbyggt varmförråd samt 14st 4 rum och kök. Lägenheterna är inredda med trägolv, moderna kök och säkerhetsdörrar samt uppvärmt golv via värmepump. Total area 2427 kvm.

109705_hammarslundhsb

65 st radhuslägenheter i Kristianstad.

Åt HSB Skåne bygger vi 65 st radhuslägenheter i området Hammarslund i Kristianstad. Dessa lägenheter är byggda med prefabricerade betongelement från Husconcept. Byggstart för detta projekt är augusti 2015 och planerad första inflyttning i juni 2016. Dessa lägenheter är i hyresrättsform och förvaltas av HSB Skåne. Lägenheter finns i storleken 10 st 2 rum och kök på 65 kvm, 24 st 3 rum och kök på 74 kvm, 17 st 4 rum och kök på 80 kvm och 14 st 4 rum och kök på 84 kvm. Lägenheterna är inredda med trägolv, moderna kök och säkerhetsdörrar samt uppvärmt golv via fjärrvärme. Total area 4962 kvm.

Banner4

16 st marklägenheter i Örkelljunga.

I egen regi har vi byggt 16 st marklägenheter i centrala Örkelljunga. Dessa lägenheter är byggda med prefabricerade betongelement från Husconcept. Byggstart för detta projekt var oktober 2014 och inflyttning var augusti 2015. Dessa marklägenheter är i hyresrättsform och förvaltas av oss själva. Storleken på lägenheterna är 12 st 2 rum och kök på 60 kvm och 4 st 3 rum och kök på 70 kvm. Lägenheterna är inredda med moderna kök, internet via fiber och säkerhetsdörrar samt uppvärmt golv via fjärrvärme. Total area 1000 kvm.

bildejdern

12 st marklägenheter i Örkelljunga.

I egen regi har vi byggt 12 st marklägenheter i centrala Örkelljunga. Dessa lägenheter är byggda med prefabricerade betongelement från Husconcept. Byggstart för detta projekt var april 2013 och inflyttning var november 2014. Dessa marklägenheter är i hyresrättsform och förvaltas av oss själva. Storleken på lägenheterna är 3 rum och kök på 85 kvm. Lägenheterna är inredda med trägolv, moderna kök, internet via fiber och säkerhetsdörrar samt uppvärmt via fjärrvärme.

BI_Medlemsforetag 2