Byggentreprenad Industri

Vi har lång erfarenhet från att bygga stålbyggnader för industri och handel. Uppdrag har varit allt från fabriker, kyllager, utställningshallar, verkstäder och kontor. Med oss som totalentreprenör jobbar vi i nära samarbete med er för att ta fram ett uppdrag som passar era behov och sedan färdigställa detta både snabbt och effektivt. Vi strävar efter högsta kundnöjdhet så att er verksamhet kan trivas i era nya lokaler.

 

Några av våra projekt:

 

Utställningshall och lager åt Bengt i Örkelljunga.

Vi fick i uppdrag av Bengt i Örkelljunga att bygga en utställningshall för deras husbilar i Örkelljunga vid Skåneporten. En stålkonstruktion med lutande glasfasad med utsikt mot E4. Vi byggde även deras verkstad och kontor. Storleken på utställningshallen uppgår till ca 5000 kvm. Byggtid 9 månader.

 

Tillverkningshall åt Ekets Mekaniska.

På uppdrag av Ekets mekaniska byggde vi en industrihall för deras nya maskinpark. Hallen är byggd av en stålkonstruktion med betonggolv och den totala ytan uppgår till ca 2700 kvm. Byggtid 7  månader.

 

Kyllager åt Orkun.

På uppdrag av Orkun byggde vi deras kyllager i Helsingborg för frukt och grönt. Lagret är byggt av stålkonstruktion med isolerande element och kylaggregat ytan för bygget uppgick till ca 6000 kvm. Byggtid 10 mån.

 

Kyl- och fryslager åt Swecold.

På uppdrag av Swecold byggde vi deras kyl- och fryslager för hantering och lagerhållning av livsmedel. Vi byggde en stålkonstruktion med isolerande element och kyl- och frysaggregat. Ytan på lagret uppgick till ca 3500 kvm och byggtid för projektet var 8 månader.

 

Reparation åt Edenwood.

På uppdrag av Edenwood reparerade vi deras måleri och lager. Denna reparation bestod i utbyte av skadade balkar, tak och väggar.

 

Lager och butik åt Enbergs VVS.

På uppdrag av Enbergs VVS byggde vi deras nya lokal där de har både lager, butik och kontor. Deras lokal ligger i ett industriområde i Örkelljunga där vi var totalentreprenör. Lokalen är byggd i stålkonstruktion. Ytan på lokalen uppgår till 650 kvm. Byggtid  5 månader.

BI_Medlemsforetag 2